Treningstur til et sted vi ikke helt vet hva heter
19.02.06 - 21.02.06Javel, javel!
Da har vi vært på en to-dagers beinhard treningstur, og føler oss klare til å legge Norge under våre føtter. Som seg hør og bør har vi vært svært tidlig ute med testing av utstyr (vi drar førstkommende fredag). Dette viste seg imidlertid ikke å være nødvendig, da alt fungerte udmerket. Vi drar lærdom av dette og hopper over treningsturen til en evt. neste gang…;)

Kort om treningsturen:

Vi har konkludert med at værgudene må like oss svært godt. I to dager har vi hatt sol fra klar himmel. Nettene har vært klare og kalde, med temperaturer ned mot 15-. Dette resulterte i et heidundrende nordlys den ene kvelden. Hvilket skue, himmelen sto i lys lue! (poesi).

Det eneste som ikke har vært suksess, var vårt forsøk på isfiske. Etter å ha borret langt og lenger en langt, sprutet torva opp av hullet i isen. Pytten var bunnfrosset! Det ble ikke mer fisking den dagen. Heller ikke dagen etter, for da kjørte vi hjem.

På fredag er den store dagen. Dersom piloten til SAS ikke spolerer hele slaberaset, innfinner vi oss i Honningsvåg fredagskveld. Godt mulig det blir en oppdatering allerede da, dersom Telenor har gjort jobben sin. Vi er spente, men gleder oss!

Til de vi ikke får sett før vi reiser; ha et fint halvår!
Publisert 22 Feb 2006 av Kjell Magne og Geir Erik

<< Nyere (1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ) Eldre >>

Content Management Powered by CuteNews